Tortul lui Michelle Punch Bowl ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 316 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ananas, amestec de prăjituri, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tortul lui Michelle Punch Bowl, Tort Cu Bol De Ciocolată-Portocaliu, și Tort triplu cu bol de ciocolată pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
2
Coaceți într-o tigaie de 9x13 inch sau două tigăi rotunde de 8 inch. Când tortul este rece, împărțit în jumătate, orizontal. Pregătiți budinca de vanilie conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Zdrobiți jumătate din tort în fundul vasului cu pumn. Apoi puneți un strat de 1/3 din toppingul bătut, un strat de 1/2 din budincă, apoi un strat de 1/2 din cutia de ananas. Repetați straturile în aceleași cantități și acoperiți cu toppingul rămas. Păstrați la frigider până la servire.