Tortul cu morcovi al mamei
Tortul de morcovi al mamei necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea.
Adăugați morcovi răzuți și aruncați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Într-un bol de amestecare, folosind viteza medie a mixerului electric, bateți ouăle, zahărul și vanilia.
Adăugați ulei și ananas, amestecați bine. În loturi la viteză mică, adăugați amestecul de morcovi, amestecați până se combină.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Pentru a face glazura de brânză cremă, treceți un tel uscat sau o furculiță prin zahărul pudră pentru a rupe orice bulgări și puneți deoparte. Într-un bol de amestecare mediu, folosind mixerul electric la viteză medie, bateți crema de brânză, untul și vanilia până se omogenizează. Porniți mixerul la viteză mică și adăugați zahărul pudră în loturi.
Tort rece complet, aproximativ 1 oră. Înghețați cu glazura de brânză cremă.