Tortul cu morcovi al bunicii

Tortul cu morcovi al bunicii
Tortul de morcovi al bunicii necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 56 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tortul cu morcovi de mere al bunicii, Cel mai bun tort de morcovi fără lactate al bunicii, și Fursecuri de morcovi ale bunicii cu glazură de unt de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați zahărul și uleiul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Se amestecă amestecul de făină doar până se încorporează. Îndoiți ananasul, morcovii, nuca de cocos și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
MorcovMorcov
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. În timp ce este încă cald, faceți găuri în tort cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Pentru glazură: într-o cratiță, combinați untul, zahărul, Zara și vanilia. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă glazura peste tortul cald, apoi se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista