Tortul cu ciocolată și ROM al bunicului
Tortul cu ciocolată-ROM al bunicului ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 328 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de extract de vanillan, ROM, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Cookie-urile bunicului, și Cartofii petrecerii bunicului.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați ROM; bate până se omogenizează.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente; adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu apă fierbinte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare; amestecați aromele.
Se toarnă aluatul în 2 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 27 de minute (tort nu va testa destul de făcut). Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Întindeți 1 cană glazură de Mousse între straturi. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Garnisiți, dacă doriți. Acoperiți și răciți 8 ore. A se păstra la frigider.