Tortul cu budincă de lămâie al lui Louise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de lămâie Louise. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 292 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 313 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Louise Tort, Tortul de cafea al lui Louise Read, și Tort Cu Budincă De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți un vas de copt de 8 inci (am folosit sticlă — nu sunt sigur ce folosesc Tony și Loise). Pregătiți o tigaie sau o tigaie suficient de mare pentru a ține tigaia de 8 inci. Veți folosi o baie de apă.Puneți deoparte 1/4 cană de zahăr și puneți 3/4 cană într-un bol de amestecare.
Adăugați coaja de lămâie și zdrobiți-o cu spatele unei linguri până când aveți un zahăr parfumat, de lămâie.
Se adaugă sarea și făina și se amestecă până se combină bine.
Adăugați untul topit, sucul de lămâie și gălbenușurile de ou.
Se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă smântâna și laptele. Set aside.In un bol de amestecare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până devin pufoase. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr rezervată și bateți până se înțepenește, dar încă umed.Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestec de lămâie.
Se toarnă aluatul în vasul de copt.
Așezați vasul de copt în tigaia mai mare și umpleți tigaia mai mare cu apă, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale (baie de apă).
Coaceți pe raftul central timp de 40-45 de minute sau până când blatul este ușor rumenit.
Se servește cald sau rece.