Tortilla-Crusted Prăjituri De Cod
Tortilla-Crusted prăjituri de Cod este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de jalape olifto, cilantro, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tortilla-Crusted Tilapia, Tortilla Crusted Pește, și Tortilla-Cruste De Porc.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se toacă fin suficientă ceapă pentru a măsura 3/4 cană și suficiente tulpini de cilantro pentru a măsura 1 lingură (rezervând frunzele).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați ceapa, tulpinile de cilantro și jalapeo și gătiți până se înmoaie, 4 minute. Pulsați codul, oul, sarea, piperul și amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie până când sunt combinate, dar nu sunt curățate. Formați 8 prăjituri de cod. Înveliți fiecare tort cu chipsurile. Ștergeți tigaia.
Încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu.
Adăugați 4 prăjituri și gătiți până se rumenesc, 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt. Ștergeți tigaia și repetați cu 1 lingură de ulei rămas și ultimele 4 prăjituri.
Coaceți până la fiert, aproximativ 10 minute. Tăiați subțire ceapa rămasă. Aruncați cu portocalele, 1/2 cană din frunzele de coriandru și uleiul rămas.
Se servește cu prăjiturile. Sfat: tulpinile de Cilantro au o aromă ușoară, deși distinctă. Folosiți-le atunci când doriți o prezență de cilantro puțin mai înțepătoare decât ați obține din frunze.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.