Torte Schaum cu Capsuni

Torte Schaum cu Capsuni
Torte Schaum cu căpșuni ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 171 de calorii. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1035 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de frișcă, oțet, căpșuni și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 28%. Torte Lemon Schaum, Lemon Schaum Torte și Bezele cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți cuptorul la 300°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Adăugați oțet, vanilie și sare în albușuri; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul, aproximativ 2 linguri o dată, la mare putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4
Răspândiți într-un 10-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
5
Coaceți 50-60 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se scoate pe un grătar pentru a se răci (bezea va cădea).
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se serveste cu capsuni si frisca. Păstrați resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este ONEHOPE Reserve Pinot Noir Wine. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista