Torte De Catifea Închisă
Dark Velvet Torte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zmeură, făină, frișcă moale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Red Velvet Inima Torte, Albastru Catifea Nucă De Cocos Torte, și Torte de Catifea rosie cu glazura de trufe albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata și untul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la o putere de 50%, amestecând de două ori, până când ciocolata este moale, 3 până la 4 minute în total.
Scoateți din cuptor; se amestecă până când amestecul este amestecat fără probleme.
Adăugați gălbenușurile de ou și făina în amestecul de ciocolată; bateți până se omogenizează.
Într-un castron, combinați albușurile de ou și crema de tartru. Bateți cu un mixer la viteză mare până când albii sunt spumoși. Bateți, adăugând treptat zahăr, până când albii dețin vârfuri rigide, lucioase.
Adăugați aproximativ o pătrime din albușurile bătute în amestecul de ciocolată; se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor în amestecul de ciocolată până se încorporează uniform. Răzuiți amestecul într-o tigaie de tort de 8 inci cu jantă detașabilă.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când torte pufuri ușor și centru abia jiggles când pan este ușor agitat, 18 la 20 de minute. Se răcește cel puțin 1 oră în tigaie pe un suport (torte se scufundă ușor).
Glisați un cuțit ascuțit între torte și tigaie.
Tăiați torte în pene și transferați pe farfurii. Se toarna frisca pe fiecare portie si se garniseste cu fructe de padure.