Baclava De Ciocolată

Baclava De Ciocolată
Ciocolata Baklava ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 242 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, scorțișoara măcinată, răspândirea alunei-ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baclava De Ciocolată, Baclava De Ciocolată, și Baclava De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie la foc mic; amestecați până se dizolvă mierea. Creșteți căldura la mediu; gătiți, fără agitare, până când un termometru cu bomboane înregistrează 230 (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; păstrați cald. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați ciocolata cu alune într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 30 de secunde sau până la topire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Combinați alunele și următoarele 5 ingrediente (prin sare). Înveliți ușor un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci cu spray de gătit. Lucrând cu 1 foaie de fileu la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), Așezați 1 foaie de fileu pe lungime în partea de jos a tigaiei pregătite, permițând capetelor foii să se extindă peste marginile vasului; ungeți ușor cu unt. Repetați procedura cu 5 foi de fileu și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
AluneAlune
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Stropiți aproximativ 1/3 cană topită de alune-ciocolată răspândită peste phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
7
Se presară uniform cu o treime din amestecul de nuci (aproximativ 1/2 cană). Repetați procedura de două ori cu phyllo, unt, răspândirea alune-ciocolată, și amestec de nuci. Top ultimul strat de amestec de nuci cu restul de 6 foi phyllo, fiecare ușor periat cu unt. Apăsați ușor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Faceți 3 tăieturi longitudinale și 5 tăieturi transversale pentru a forma 24 de porții folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când phyllo este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Amestecă amestecul de miere peste baklava. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Deoarece foile phyllo sunt subțiri și delicate, manipulați cu grijă, astfel încât să nu rupeți foile. Păstrați foile cu care nu lucrați acoperite, astfel încât să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
DificultateExpert
Gata În1 h, 21 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista