Torta Della Nonna

Torta Della Nonna ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 540 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ricotta, puroi de ou 2 gălbenușuri, unt și ulei de măsline extra virgin împreună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza făina allpurpose, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Torta Della Nonna (tortul bunicii), Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna, și Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pentru a face patiseria, faceți o fântână din făină, așezați amestecul de ou, gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline în centru și continuați așa cum ați face cu pastele proaspete, adică aduceți făina puțin câte puțin până când lichidul din fântână este suficient de gros pentru a reuni cu mâinile. Frământați până când aluatul este neted și apoi lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, faceți umplutura amestecând ricotta, nucile de pin, zahărul, coaja de lămâie, sucul și ouăle într-un bol până la crem.
Pentru asamblare, întindeți patiseria pentru a forma două cercuri de 12 inci.
Așezați un cerc în jos pentru a alinia fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Întindeți amestecul de ricotta uniform peste acest strat.
Așezați cercul rămas de aluat deasupra și strângeți marginile.
Se introduce la cuptor și se coace timp de 35 până la 40 de minute.
Scoateți și serviți cald sau la temperatura camerei cu vin santo din Cappezzana.