Torta Della Nonna

Torta Della Nonna
Torta Della Nonna ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 540 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ricotta, puroi de ou 2 gălbenușuri, unt și ulei de măsline extra virgin împreună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza făina allpurpose, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Torta Della Nonna (tortul bunicii), Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna, și Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face patiseria, faceți o fântână din făină, așezați amestecul de ou, gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline în centru și continuați așa cum ați face cu pastele proaspete, adică aduceți făina puțin câte puțin până când lichidul din fântână este suficient de gros pentru a reuni cu mâinile. Frământați până când aluatul este neted și apoi lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ProaspetePaste Proaspete
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Între timp, faceți umplutura amestecând ricotta, nucile de pin, zahărul, coaja de lămâie, sucul și ouăle într-un bol până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru asamblare, întindeți patiseria pentru a forma două cercuri de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați un cerc în jos pentru a alinia fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Întindeți amestecul de ricotta uniform peste acest strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați cercul rămas de aluat deasupra și strângeți marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Se introduce la cuptor și se coace timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și serviți cald sau la temperatura camerei cu vin santo din Cappezzana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SantoVin Santo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista