Tort Ușor De Lămâie

Tort Ușor De Lămâie
Tortul ușor de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 209 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână budincă cu aromă de lămâie jell-O, amestec de prăjituri cu lămâie, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, care nu este atât de mare. Tort Ușor De Lămâie, Tort Ușor De Lămâie, și Tort Ușor De Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie.
4
Se întinde uniform între straturile de tort și se stivuiește pe farfuria de servire. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până este gata de servit. Păstrați resturile în frigider.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista