Tort Ușor Cu Strat De Fudge
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul ușor cu strat de Fudge ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, procesul olandez, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de vanilie cu glazură ușoară de Fudge (+o primă petrecere de ziua de naștere!), Tort Cu Strat De Fudge, și Tort Cu Strat De Fudge.
Instrucțiuni
Pregătiți glazura de brânză cremă de ciocolată; acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți Tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; puneți tigăile deoparte.
Combinați făina și ingredientele rămase într-un castron mare; bateți la viteză mică a unui mixer 30 de secunde sau până când ingredientele sunt umede. Bateți amestecul la viteză medie 2 minute sau până când este bine amestecat.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigăi 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți straturile de pe părțile laterale ale tigăilor folosind o spatulă metalică îngustă și întoarceți-le pe rafturi de sârmă. Îndepărtați hârtia de ceară și răciți complet.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie și întindeți-l cu 1/2 cană glazură de brânză cremă de ciocolată. Se acoperă cu stratul de tort rămas; întindeți glazura rămasă pe părțile laterale și partea superioară a tortului. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.