Tort spumant cu fulgi de zăpadă
Tortul spumant cu fulgi de zăpadă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de luciu de argint comestibil, glazură gata de rulat, cantitate glazură regală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 2%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Cu Fulgi De Zăpadă, Tort Cu Fulgi De Zăpadă, și Tort De Zăpadă De Vacanță.
Instrucțiuni
Frământați glazura gata de rulat până se omogenizează, apoi rulați la aproximativ 1 cm grosime. Folosind tăietori de fulgi de zăpadă de diferite dimensiuni, ștampilați 3 forme de fulgi de zăpadă.
Așezați fulgii de zăpadă pe pergament de copt pe o suprafață plană și lăsați peste noapte să se întărească. Păstrați orice garnituri și înfășurați-le în folie alimentară.
A doua zi, faceți glazura regală. Aruncați un tub de scris într-o pungă și lingură într-o treime din glazură.
Întindeți restul în jurul bazei tortului pentru a crea un efect de zăpadă. Pipe snowflake conturează peste formele de fulg de zăpadă decupate și fulgii de zăpadă pe toată suprafața tortului, în diferite dimensiuni și modele. Se lasă 1 oră până când glazura s-a întărit ușor, apoi se presară luciu de argint peste tort, zăpadă și fulgi de zăpadă.
Folosind glazura albă gata de rulat rămasă, mulează suporturi de dimensiunea unui degetar pentru ca fulgii de zăpadă să se sprijine. Poziționați fulgii de zăpadă pe partea de sus a tortului. În cele din urmă, fixați bilele de argint pe glazură cu puțin mai mult din glazura regală. Finalizați prin împrăștierea sclipirilor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.