Tort Red Velvet II

Tort Red Velvet II
Red Velvet Cake II este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 6 porții. Acest desert are 1134 de calorii, 13 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Pentru 3,08 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită cremă de brânză, făină auto-crescătoare, zahăr și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru ziua indragostitilor. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Red Velvet Tres Leches {Red Velvet Week}, Tort Red Velvet Sheet cu glazură clasică Red Velvet și Prajituri Red Velvet alb-negru {Red Velvet Week/Sâmbăta cu Rachael Ray }.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați trei tigăi rotunde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul, uleiul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Uncii Carne De Vită Măcinată 1/2 Cană Germeni De Fasole, Tăiați MăruntUncii Carne De Vită Măcinată 1/2 Cană Germeni De Fasole, Tăiați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
3
Adăugați colorant alimentar și oțet în zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet
OțetOțet
4
Adăugați bicarbonat de sodiu în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
5
Adăugați amestecul de făină și amestecurile de zară alternativ la amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
6
Amesteca bine. Se amestecă 1 linguriță de vanilie în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
7
Turnați aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când este gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
9
Scoateți din cuptor și răciți pe grătare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
10
Amestecați crema de brânză, untul sau margarina, zahărul de cofetă, 1 linguriță de vanilie. Se amestecă nucile. Tort răcit cu îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Flori Uscate De Lavandă, Opțional2 Lingurițe De Flori Uscate De Lavandă, Opțional
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
VanilieVanilie
NuciNuci

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul Red Velvet funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista