Tort rapid gustare de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 29 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 185 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de patiserie, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de gustare cu bucăți de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată, Tort De Gustare Cu Ciocolată, și Tort De Gustare Cu Ovăz Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți mâncarea pentru bebeluși, zahărul, amestecul de zahăr, înlocuitorul de ouă, apa, uleiul și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați cacao, făinurile, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestecul de prune până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Prune Uscate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se presară cu chipsuri. Se răcește pe un suport de sârmă.