Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rapid tortul de catifea roșie. Această rețetă servește 16. O porție conține 414 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Se toarnă aluatul în tigăi.
3
Coaceți 31 până la 36 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, gătiți făina și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul este foarte gros. Acoperiți suprafața cu folie de plastic; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie Cu Sos
5
Într-un castron mare, bateți zahărul și untul cu mixerul electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat amestecul de făină cu linguri, bătând până se omogenizează. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Așezați 1 strat de tort, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Sus cu al doilea strat, partea de sus în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. A se păstra la frigider.