Ciocolata Black-Out tort cu ganache burniță ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1653 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, făină de tort, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și 100% tort de dovlecei cu ciocolată integrală cu iaurt grecesc miere de ciocolată Ganache pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Am făcut acest tort într-un set de cupe de măsură uscate din metal. Puteți folosi o tigaie tradițională de 9 inci, dacă preferați. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a face tortul: topiți untul în cafea. Când untul s-a topit, amestecați laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Așezați ouăle și zahărul în vasul unui mixer de suport și puneți-l la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați făina, sarea, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu 1 pe rând și amestecați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați vanilia și amestecul de zară de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
6
Se amestecă doar până se combină.
7
Dacă utilizați cupe de măsură uscate, așezați aluatul într-un recipient cu un orificiu pentru a ușura turnarea aluatului în cupele de măsură uscate.
8
Așezați matrițele cupei de măsurare pe o foaie de fursecuri. Pulverizați fiecare cană cu spray de gătit pentru legume. Umpleți fiecare ceașcă pe jumătate plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți smântâna grea într-o cratiță cu fund greu de 2 litri până când încep să se formeze bule în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați ciocolata tocată într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Faceți o ganache turnând aproximativ jumătate din crema fierbinte peste ciocolată și lăsând-o să stea 30 de secunde pentru a topi ciocolata. Apoi, amestecați încet până când este netedă și omogenă. Nu adăugați toată crema fierbinte la ciocolata rece dintr-o dată. Șocul extremelor de temperatură va determina separarea grăsimii din ciocolată. Dacă ganache se separă, își pierde elasticitatea, se prăbușește și devine foarte lichid. Folosesc un blender de imersie de mână pentru a asigura o ganache netedă și pentru a păstra emulsia ciocolatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Emulsii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați treptat crema rămasă și amestecați până când toată crema fierbinte este încorporată și ganache-ul este neted și omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Desfaceți prăjiturile și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Când se răcește, stivuiți prăjiturile una peste alta cu cea mai mare prăjitură de pe stratul inferior. Așezați prăjiturile pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Folosiți o spatulă offset pentru a întinde ganache-ul peste prăjituri, lăsând excesul să se scurgă peste părți. Folosiți o spatulă offset pentru a muta prăjiturile pe placa de prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula Offset
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&m
5
Faceți buclele de ciocolată: utilizați un bloc de ciocolată albă. Trageți un cojitor de legume peste margine pentru a crea bucle de ciocolată. Folosiți buclele pentru a decora prăjiturile.