Tort Lane

Tort Lane
Tortul Lane este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,49 USD pe porție. Un amestec de stafide, albușuri de ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Tort Lane, Tort Lane, și Tort De Crăciun Lane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți și făinați părțile laterale ale a trei tigăi de tort de 9 inci; tapetați fundul tigăilor cu runde de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Pune deoparte. Într-un castron mare separat, cernem împreună făina, sarea și praful de copt de trei ori. Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie mare până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
VioleteViolete
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați amestecul de făină în unt alternativ cu laptele, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, începând și terminând cu făina. Bate în vanilie. Aluatul va fi extrem de gros, mai mult ca un aluat de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
4
Scoateți vasul din mixerul standului și folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor în aproximativ 1/3 din amestecul de albuș de ou. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas până când se combină. Aluatul va fi în continuare gros. Împărțiți uniform între trei tigăi de tort pregătite și suprafața netedă cu sptaula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Coaceți până când un tester iese curat, 25 până la 30 de minute, rotindu-se Din față în spate la jumătatea drumului prin coacere. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți-le pe o grătar pentru a se răci complet. Dacă prăjiturile dvs. au format cupole, nivelați-le folosind un cuțit mare zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
1
Bateți gălbenușurile de ou până devin ușor spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați zahărul și sarea; continuați să bateți până când amestecul este galben pal și formează panglici netede când se scurge de pe tel, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Topiți untul în vârful unui cazan dublu la foc mic-mediu; odată topit, adăugați amestecul de ou-zahăr; se amestecă constant până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele, nuca de cocos, nucile, 3/4 cană de coniac și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Așezați folie de plastic agățată direct deasupra cremei, pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Lăsați să se răcească la frigider timp de 1 oră.
7
Pentru glazură: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile până când țin vârfuri moi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional. Odată ce ajunge la fierbere, continuați să amestecați, mai frecvent, până când zahărul este dizolvat; fierbeți siropul până când înregistrează 248 km f pe un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Cu mixerul în funcțiune, adăugați siropul fierbinte în albușurile de ou, într-un flux lent și constant. Dacă vreunul dintre zahăr se întărește în timp ce amestecați, scoateți bucata (ar trebui să fie ușor de îndepărtat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați vanilia, bătând glazura până când este netedă și rece
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1
Așezați primul strat de tort pe o farfurie de servire, cu fața plată (netăiată) în sus.
2
Întindeți—l cu jumătate din umplutura de cremă, păstrând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor-greutatea următorului strat va răspândi umplutura pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați un alt strat de tort deasupra glazurii, încă o dată, astfel încât partea plată să fie orientată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
4
Întindeți umplutura rămasă deasupra acestui strat, lăsând din nou o marjă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați al treilea strat de tort deasupra, cu partea plată în sus. Înghețați peste tot cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista