Tort Lane
Tortul Lane este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,49 USD pe porție. Un amestec de stafide, albușuri de ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Tort Lane, Tort Lane, și Tort De Crăciun Lane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți și făinați părțile laterale ale a trei tigăi de tort de 9 inci; tapetați fundul tigăilor cu runde de hârtie pergament.
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Pune deoparte. Într-un castron mare separat, cernem împreună făina, sarea și praful de copt de trei ori. Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie mare până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați amestecul de făină în unt alternativ cu laptele, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, începând și terminând cu făina. Bate în vanilie. Aluatul va fi extrem de gros, mai mult ca un aluat de prăjituri.
Scoateți vasul din mixerul standului și folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor în aproximativ 1/3 din amestecul de albuș de ou. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas până când se combină. Aluatul va fi în continuare gros. Împărțiți uniform între trei tigăi de tort pregătite și suprafața netedă cu sptaula de cauciuc.
Coaceți până când un tester iese curat, 25 până la 30 de minute, rotindu-se Din față în spate la jumătatea drumului prin coacere. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți-le pe o grătar pentru a se răci complet. Dacă prăjiturile dvs. au format cupole, nivelați-le folosind un cuțit mare zimțat.
Bateți gălbenușurile de ou până devin ușor spumoase.
Adăugați zahărul și sarea; continuați să bateți până când amestecul este galben pal și formează panglici netede când se scurge de pe tel, aproximativ 5 minute.
Topiți untul în vârful unui cazan dublu la foc mic-mediu; odată topit, adăugați amestecul de ou-zahăr; se amestecă constant până când amestecul se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele, nuca de cocos, nucile, 3/4 cană de coniac și vanilie.
Așezați folie de plastic agățată direct deasupra cremei, pentru a preveni formarea unei piele.
Lăsați să se răcească la frigider timp de 1 oră.
Pentru glazură: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile până când țin vârfuri moi. Pune deoparte.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional. Odată ce ajunge la fierbere, continuați să amestecați, mai frecvent, până când zahărul este dizolvat; fierbeți siropul până când înregistrează 248 km f pe un termometru pentru bomboane.
Cu mixerul în funcțiune, adăugați siropul fierbinte în albușurile de ou, într-un flux lent și constant. Dacă vreunul dintre zahăr se întărește în timp ce amestecați, scoateți bucata (ar trebui să fie ușor de îndepărtat).
Adăugați vanilia, bătând glazura până când este netedă și rece
Așezați primul strat de tort pe o farfurie de servire, cu fața plată (netăiată) în sus.
Întindeți—l cu jumătate din umplutura de cremă, păstrând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor-greutatea următorului strat va răspândi umplutura pe margini.
Așezați un alt strat de tort deasupra glazurii, încă o dată, astfel încât partea plată să fie orientată în sus.
Întindeți umplutura rămasă deasupra acestui strat, lăsând din nou o marjă.
Așezați al treilea strat de tort deasupra, cu partea plată în sus. Înghețați peste tot cu glazură.