Tort JELL-O cu cireșe negre

Tort JELL-O cu cireșe negre
O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Un amestec de gelatină cu aromă de cireșe jell-O, straturi de tort rotund de 9 inci coapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Căpșuni Jell-O Poke, Vacanță Jell-O Poke Tort, și Tort de căpșuni Jell-O Poke pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați prăjiturile, cu părțile superioare în sus, în tigăi rotunde curate de 9 inci; străpungeți cu furculița mare la intervale de 1/2 inci.
2
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
3
Se toarnă peste prăjituri. Refrigerați 3 ore.
4
Scufundați fundul tigăilor de tort în apă caldă 10 sec.; desfaceți. Umpleți și înghețați straturile de tort cu bici rece. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista