Tort Fluture

Tort Fluture
Reteta tort fluture poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. Acest desert are 726 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de prăjituri, lemn dulce, bomboane și cozonac individual umplut cu cremă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de uimitor. Încearcă Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați o prăjitură pe jumătate în lățime. (Salvați al doilea tort pentru o altă utilizare.)
4
Tăiați o crestătură din centrul fiecărei părți tăiate pentru a defini marginile exterioare ale aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Tăiați colțurile aripilor astfel încât acestea să fie ușor rotunjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Lăsați tortul să stea 2 ore.
7
Pe un platou de servire, poziționați jumătățile de tort pe fiecare parte a tortului. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale fluturelui cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Tort De BureteTort De Burete
8
Tăiați lemnul dulce în două bucăți mici; împingeți capetele în partea de sus a tortului pentru antene. Decorează cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista