Tort Festiv De Prune
Tortul festiv de Prune este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Prune, Tort de ciocolată-prune, și Tort De Prune Cu Nuci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara măcinată, nucșoara, cuișoarele și ienibaharul. Pune deoparte.
Cremați scurtarea cu zahărul alb. Amestecați ouăle pe rând și bateți bine timp de 1 minut.
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu sucul de prune. Se amestecă prunele și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când ați terminat.