Tort Dulce De Piersici

Tort Dulce De Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu piersici dulci. Această rețetă face 10 porții cu 837 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Tort de piersici cu glazură de piersici acru, Ceai Dulce De Piersici, și Sos Dulce De Piersici.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină un vas de copt din sticlă de 8 pe 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și scorțișoara într-un bol mediu până când sunt amestecate. Bateți zahărul, uleiul, ouăle și vanilia într-un bol mare separat pentru a amesteca. Se amestecă piersicile tocate. Adăugați treptat ingredientele uscate și amestecați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți până când un tester introdus în centrul pâinii iese fără firimituri atașate, aproximativ 1 oră 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și răciți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți pâinea din tigaie și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Pentru glazură: bateți untul, smântâna, 2 linguri de apă și vanilia într-un bol mare, folosind un mixer electric de mână la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți treptat zahărul pudră până când este ușor și cremos, adăugând apă suplimentară, 1 linguriță odată, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Întindeți glazura peste vârful pâinii răcite. Lăsați glazura să se stabilească timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
9
Tăiați pâinea în felii și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista