Tort De Înger Cu Căpșuni-Rubarbă

Tort De Înger Cu Căpșuni-Rubarbă
Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 352 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, brânza ricotta, căpșunile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort De Înger Cu Căpșuni, și Tort De Înger Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cuptor de căldură la 350 F. în sticlă extra-mare sau castron de metal, bate amestec tort, apă și coaja de portocala cu mixer electric la viteză mică 30 secunde; bate pe viteza medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
3
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați rubarba, 1/2 cană zahăr granulat și sucul de portocale. Gatiti la foc mediu 10 minute, amestecand ocazional. Se răcește 15 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de căpșuni. Se amestecă 4 picături de culoare alimentară dacă se dorește o culoare roșie mai profundă. La frigider aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CăpșuniCăpșuni
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și 3 linguri de zahăr la viteză mare până se formează vârfuri moi. Într-un castron mare, bateți brânza ricotta și 1/4 cană zahăr pudră la viteză medie până devine pufos. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Brânză RicottaBrânză Ricotta
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Tăiați tortul orizontal pentru a face 3 straturi. Umpleți straturile cu umplutură. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Aranjați 1/2 cană de căpșuni deasupra tortului. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista