Tort de zahăr brun cu glazură de vanilie
Tortul cu zahăr brun cu glazură de vanilie este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 574 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar-Espresso, și Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar-Espresso.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină o tigaie cu tub de 10 inci sau o tigaie Bundt.
Se amestecă ingredientele uscate într-un castron.
Bateți zeama și vanilia într-un bol mic. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul brun până la pufos. Bateți gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând. Reduceți viteza la scăzut; adăugați alternativ amestecul de făină și laptele de unt, începând și terminând cu făină.
Într-un castron uscat, bateți albușurile de ou la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr 1 lingură. la un moment dat, bate până când albii formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușurile de ou în aluat, apoi pliați în albusurile rămase.
Transferați aluatul în tigaie.
Coaceți 75 până la 85 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să stea în tigaie 10 minute, inversați pe suportul de sârmă; lasa sa se raceasca.
Amestecați zahărul, laptele și vanilia într-un bol până se omogenizează. Lingura glazura deasupra tort.