Tort De Vis Portocaliu

Tort De Vis Portocaliu
Orange vis Torte necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 240 calorii. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți lapte, cremă de brânză, topping bătut în carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Vis Cu Ciocolată Albă, Tort De Vis Cu Alune De Ciocolată Fără Gluten, și Visul Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă în apă rece. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau până când este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Îndoiți în 3 căni de topping biciuit; pus deoparte. Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează; bate treptat în lapte. Îndoiți restul de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Ungeți fundul unui 9-in. tigaie cu formă de arc; se presară cu firimituri de cracker. Aranjați degetele în jurul marginii tigaiei. Puneți deoparte 1-1 / 2 căni din amestecul de portocale. Alternativ, lingurați amestecul de brânză cremă și amestecul de portocale rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
4
Întindeți deasupra amestecul de portocale rezervat. La frigider timp de 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Garnisiți cu portocale mandarine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista