Tort De Unt Cu Ciocolată
Această rețetă face 20 de porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 221 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de tort de ciocolată, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Chocolate Chip Gooey Unt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9x13 inci și puneți-o deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați amestecul de tort, untul topit, 1 linguriță de vanilie și 2 ouă la viteză medie până când formează un aluat moale și coeziv. Dacă doriți, puteți adăuga 1/4 cană de nuci sau chipsuri de ciocolată pentru a adăuga puțin contrast de aromă și textură.
Scoateți aluatul din mixer; nu trebuie să curățați vasul sau bătătorul, puteți reutiliza doar pentru umplutură. Bateți aluatul în tigaia pregătită, cu o ușoară "buză" pe părțile laterale de aproximativ jumătate de centimetru pentru a găzdui aluatul de brânză cremă, care va fi turnat deasupra acestei cruste.
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si pudra de cacao; așezat lateral pentru moment.
Înapoi la bolul de amestecare, bateți crema de brânză înmuiată până devine pufoasă, aproximativ 2 minute la viteză medie.
Adăugați restul de 2 ouă și restul de 1 linguriță de vanilie și continuați să amestecați la viteză medie până se încorporează, încă aproximativ un minut.
Adăugați zahărul cofetarilor și pudra de cacao puțin câte puțin, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, până când totul a fost adăugat și amestecul este neted și cremos.
Se toarnă acest aluat în crusta de așteptare.
Coaceți timp de 40-45 de minute sau până când partea superioară are un finisaj plictisitor (dacă s-au format câteva fisuri deasupra, este în regulă. Doar acoperiți-l cu niște frișcă sau zahăr de cofetărie. Încă va avea un gust bun).
Transferați întreaga tigaie într-o grătar pentru a se răci (nu scoateți tortul din tigaia de copt).
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pătrate pentru a servi.