Tort De Unt Cu Ciocolată

Tort De Unt Cu Ciocolată
Această rețetă face 20 de porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 221 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de tort de ciocolată, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Chocolate Chip Gooey Unt Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie de 9x13 inci și puneți-o deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați amestecul de tort, untul topit, 1 linguriță de vanilie și 2 ouă la viteză medie până când formează un aluat moale și coeziv. Dacă doriți, puteți adăuga 1/4 cană de nuci sau chipsuri de ciocolată pentru a adăuga puțin contrast de aromă și textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Scoateți aluatul din mixer; nu trebuie să curățați vasul sau bătătorul, puteți reutiliza doar pentru umplutură. Bateți aluatul în tigaia pregătită, cu o ușoară "buză" pe părțile laterale de aproximativ jumătate de centimetru pentru a găzdui aluatul de brânză cremă, care va fi turnat deasupra acestei cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si pudra de cacao; așezat lateral pentru moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5
Înapoi la bolul de amestecare, bateți crema de brânză înmuiată până devine pufoasă, aproximativ 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați restul de 2 ouă și restul de 1 linguriță de vanilie și continuați să amestecați la viteză medie până se încorporează, încă aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Adăugați zahărul cofetarilor și pudra de cacao puțin câte puțin, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, până când totul a fost adăugat și amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă acest aluat în crusta de așteptare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți timp de 40-45 de minute sau până când partea superioară are un finisaj plictisitor (dacă s-au format câteva fisuri deasupra, este în regulă. Doar acoperiți-l cu niște frișcă sau zahăr de cofetărie. Încă va avea un gust bun).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați întreaga tigaie într-o grătar pentru a se răci (nu scoateți tortul din tigaia de copt).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pătrate pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista