Batoane De Ciocolată Sticky Road

Batoane De Ciocolată Sticky Road
Batoanele de ciocolată lipicioase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, fulgi de nucă de cocos, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Batoane De Ciocolată Rocky Road, Batoane De Înghețată Rocky Road Cu Ciocolată, și Ciocolată Dublă Rocky Road Cookie Baruri.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: spatula off-set, hârtie pergament, 12 de 8 1/2-inch foaie pan
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mediu, cernem făina, praful de copt și sarea împreună. Într-un castron mare, folosind un mixer portabil la viteză medie mare, cremă untul și zahărul brun până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați oul și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
5
Se adaugă amestecul de făină în loturi și se amestecă până se combină și se sfărâmă. Îndoiți ciocolata topită și nucile pecan. Ungeți o tigaie cu un sfert de foaie. Aliniați tigaia cu o bucată de hârtie pergament și ungeți pergamentul. Apăsați aluatul uniform în tava de foi și înțepați suprafața uniform cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți până când este ferm în centru, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați să se răcească și pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul, apoi adăugați zahăr, sirop de porumb și lapte condensat. Gatiti pana cand toate ingredientele sunt dizolvate si se ajunge la o culoare aurie, aproximativ 10-12 minute. Îndoiți nucile pecan și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se toarnă glazura fierbinte peste barele de ciocolată răcite și se răcește rapid în congelator pentru a lăsa glazura să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Tăiați în bare și serviți.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista