Tort De Tăiței Nicoise

Tort De Tăiței Nicoise
Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană grosieră, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tuna Noodle Ni Oixcoise Caserola, Tort de pește ton ni salata de Oixcoise, și Tort De Tăiței Galbeni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți tăiței cu apă fierbinte de la robinet într-un castron mare și înmuiați, răsturnând o dată, timp de 7 minute; ar trebui să se desprindă fără să se rupă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge într-o strecurătoare și se agită pentru a se usca; pat cu prosoape, dacă este necesar. Reveniți în castron și aruncați cu 1 lingură ulei de măsline și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ciorba și pătrunjelul în castron; aruncați, îndepărtând tăiței. Într-un castron mic, bateți ouăle cu parmezanul și sarea și piperul după gust; adăugați la tăiței și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Chard ElvețianChard Elvețian
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie de 9 inci cu capac la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați amestecul de tăiței și apăsați în jos cu o spatulă; acoperiți și gătiți până când fundul este maro auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Așezați o farfurie mare peste tigaie; inversați tortul pe farfurie. Glisați tortul înapoi în tigaie, acoperiți și gătiți până la auriu pe cealaltă parte, 5 până la 10 minute. Invertiți pe o farfurie, presărați sare și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista