Tort De Tăiței Nicoise
Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană grosieră, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tuna Noodle Ni Oixcoise Caserola, Tort de pește ton ni salata de Oixcoise, și Tort De Tăiței Galbeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți tăiței cu apă fierbinte de la robinet într-un castron mare și înmuiați, răsturnând o dată, timp de 7 minute; ar trebui să se desprindă fără să se rupă.
Se scurge într-o strecurătoare și se agită pentru a se usca; pat cu prosoape, dacă este necesar. Reveniți în castron și aruncați cu 1 lingură ulei de măsline și un vârf de sare.
Adăugați ciorba și pătrunjelul în castron; aruncați, îndepărtând tăiței. Într-un castron mic, bateți ouăle cu parmezanul și sarea și piperul după gust; adăugați la tăiței și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie de 9 inci cu capac la foc mediu.
Adăugați amestecul de tăiței și apăsați în jos cu o spatulă; acoperiți și gătiți până când fundul este maro auriu, aproximativ 8 minute.
Așezați o farfurie mare peste tigaie; inversați tortul pe farfurie. Glisați tortul înapoi în tigaie, acoperiți și gătiți până la auriu pe cealaltă parte, 5 până la 10 minute. Invertiți pe o farfurie, presărați sare și tăiați-o în pene.