Tort De Turtă Dulce Cu Pere-Afine

Tort De Turtă Dulce Cu Pere-Afine
Pear-Cranberry turtă dulce tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați făină, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartă De Pere De Afine Cu Crustă De Turtă Dulce, Tort De Turtă Dulce Cu Pere, și Turtă Dulce Pere Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/4 cană unt topit într-un 13-in. x 9-in. vas de copt; se presară cu 1/3 cană zahăr brun. Aranjați perele și afinele într-un singur strat peste zahărul brun.
2
Într-un castron mic, bateți ceaiul preparat, zahărul, melasa, oul și untul rămas și zahărul brun până se amestecă bine.
3
Combinați ingredientele rămase; bateți treptat în amestec de ceai până se amestecă.
4
Spoon peste pere.
5
Coaceți la 350 de minute timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a inversa pe o farfurie de servire.
6
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista