Tort De Turtă Dulce
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, turtă dulce tort ar putea fi un minunat lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9 și costă 41 de cenți pe porție. Acest desert are 258 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, tort de turtă dulce fără ouă , cum se face tort de turtă dulce fără ouă, și Tort De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, crema de scurtare și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou.
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu amestecul de melasă, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă într-un 8-in uns. tigaie pătrată de copt.
Coaceți la 350 de euro timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se servește cald cu topping bătut.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort de turtă dulce în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.