Tort De Turtă Dulce

Tort De Turtă Dulce
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, turtă dulce tort ar putea fi un minunat lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9 și costă 41 de cenți pe porție. Acest desert are 258 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, tort de turtă dulce fără ouă , cum se face tort de turtă dulce fără ouă, și Tort De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, crema de scurtare și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați apa și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
ApăApă
3
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu amestecul de melasă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
MelasăMelasă
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se toarnă într-un 8-in uns. tigaie pătrată de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 de euro timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Se servește cald cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort de turtă dulce în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista