Tort De Strat De Halloween

Tort De Strat De Halloween
Halloween strat tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 363 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenuș de ou, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Strat De Halloween, Tort De Strat De Halloween Bântuit, și Tort Cu Strat De Ciocolată De Halloween.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați fundul a două tigăi rotunde de tort de 8 sau 9 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si zaharul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți scurtarea până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
4
Se amestecă ingredientele uscate.
5
Adăugați 3/4 cană de zară și amestecați până când toată făina este umezită. Apoi bate cu mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Adăugați albușurile de ou, ciocolata topită și laptele rămas, bateți bine și turnați aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute. Când tort este rece îngheț între strat și peste partea de sus și părți cu glazură de aur portocaliu. Marcați contururile pisicilor și Liliecilor de Halloween apăsând ușor decupajele de hârtie în glazură, apoi îndepărtând hârtia. Topiți 1 ciocolată neîndulcită pătrată cu 1 linguriță. unt. Folosind o perie, completați contururile cu amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a face glazura portocalie aurie: cremă împreună unt, coajă de portocală, coajă de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
GlazuraGlazura
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
CremăCremă
SareSare
9
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
10
Adăugați zahăr cofetari, alternativ cu suc de portocale și suc de lămâie, bătând bine după fiecare adăugare. Face 2 cupe glazura, sau suficient pentru a acoperi topuri și părți de două straturi de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista