Halloween strat tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 363 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenuș de ou, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Strat De Halloween, Tort De Strat De Halloween Bântuit, și Tort Cu Strat De Ciocolată De Halloween.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați fundul a două tigăi rotunde de tort de 8 sau 9 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si zaharul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Bateți scurtarea până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
4
Se amestecă ingredientele uscate.
5
Adăugați 3/4 cană de zară și amestecați până când toată făina este umezită. Apoi bate cu mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Adăugați albușurile de ou, ciocolata topită și laptele rămas, bateți bine și turnați aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Albușuri De Ou
Ciocolata
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute. Când tort este rece îngheț între strat și peste partea de sus și părți cu glazură de aur portocaliu. Marcați contururile pisicilor și Liliecilor de Halloween apăsând ușor decupajele de hârtie în glazură, apoi îndepărtând hârtia. Topiți 1 ciocolată neîndulcită pătrată cu 1 linguriță. unt. Folosind o perie, completați contururile cu amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Ciocolata
Glazura
Unt
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a face glazura portocalie aurie: cremă împreună unt, coajă de portocală, coajă de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Coaja De Lamaie
Glazura
Unt
Portocaliu
Cremă
Sare
9
Adăugați gălbenușul de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
10
Adăugați zahăr cofetari, alternativ cu suc de portocale și suc de lămâie, bătând bine după fiecare adăugare. Face 2 cupe glazura, sau suficient pentru a acoperi topuri și părți de două straturi de 9 inch.