Tort De Roșii Verzi

Tort De Roșii Verzi
Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1056 calorii, 13g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Roșii Verde Whisky, Tort De Mic Dejun Cu Roșii Verzi (Sau Prune), și Tort de roșii verzi cu glazură de unt maro.

Instrucțiuni

1
Pentru tort, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți ușor tigăile de tort cu spray de copt. Căptușiți fundul tăvilor de tort cu rondele de hârtie pergament și acoperiți ușor cu spray de copt încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ienibaharul, sarea și nucșoara într-un castron mediu sau pe o foaie mare de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, bateți uleiul și zahărul la viteză medie până se încorporează complet, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați roșiile și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de roșii verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se amestecă doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile de copt și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați prăjiturile pe rafturile de răcire și răciți-le în tigăi timp de 15 minute. Inversați prăjiturile direct pe rafturi. Îndepărtați și aruncați căptușeala pergamentului și răciți complet, aproximativ 90 de minute.
10
Între timp, într-o cratiță sau tigaie din oțel inoxidabil mediu, topiți untul la foc mediu până când începeți să spumați, 3 până la 4 minute. Rotiți ușor tigaia din când în când și continuați să gătiți până când spuma dispare și solidele încep să se rumenească în partea de jos a tigaiei, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se ia de pe foc și se transferă în castron. Se răcește la temperatura camerei, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Pentru glazura: folosind atașament Tel, bici crema de branza, smantana, unt, sare și vanilie pe viteza medie până lumină și pufos, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim, adăugați zahărul cofetarilor și bateți până se încorporează, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar, 30 până la 60 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până când glazura este ușoară și pufoasă, 2 până la 3 minute. Se amestecă nucile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați o rundă de tort pe vasul de servire sau pe suportul de tort și întindeți-o cu aproximativ 2 căni de glazură. Se acoperă cu a doua rundă de tort și părțile de îngheț și partea de sus a tortului. (A Se Vedea Notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Servește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista