Tort De Rom
Tortul cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți un tub de 10 inci sau o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit.
Se presară cu făină; scuturați excesul.
Presărați nuci pecan tocate peste fundul tigaiei.
Combinați amestecul de tort și următoarele 5 ingrediente (prin ROM), amestecând bine, conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul peste nuci.
Coaceți 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
În timp ce tortul se coace, faceți glazură. Se topește untul în cratiță. Se amestecă zahărul și apa. Se fierbe 4 minute, amestecând constant.
Lăsați să se răcească 1 minut. Se amestecă romul.
Inversați tortul pe o farfurie. Pierce partea de sus a tort în mai multe locuri.
Periați glazura uniform deasupra și părțile laterale, astfel încât tortul absoarbe glazura.