Tort De Rom

Tort De Rom
Tortul cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți un tub de 10 inci sau o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Se presară cu făină; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Presărați nuci pecan tocate peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați amestecul de tort și următoarele 5 ingrediente (prin ROM), amestecând bine, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ROMROM
6
Se toarnă aluatul peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
7
Coaceți 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
În timp ce tortul se coace, faceți glazură. Se topește untul în cratiță. Se amestecă zahărul și apa. Se fierbe 4 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc.
10
Lăsați să se răcească 1 minut. Se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
11
Inversați tortul pe o farfurie. Pierce partea de sus a tort în mai multe locuri.
12
Periați glazura uniform deasupra și părțile laterale, astfel încât tortul absoarbe glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista