Tort de pâine cu scorțișoară și Pecan
Cinnamon-Chip și Pecan Pâine Tort necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 352 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, chipsuri de scorțișoară, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de pâine cu scorțișoară și Pecan, Tort De Pâine Cu Pecan De Mere, și Prăjituri Cu Pecan Cu Dovleac Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 9x5x2 inci. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de pâine și 1/2 cană de unt într-un castron mare până se formează amestecul sfărâmicios.
Transferați 1/2 cană de amestec de firimituri într-un castron mic; adăugați restul de 2 linguri de unt și frecați cu vârful degetelor până se formează aglomerări umede (pentru streusel).
Se amestecă smântâna și ouăle în amestecul de firimituri rămas într-un castron mare.
Se amestecă chipsuri de scorțișoară, nuci pecan, scorțișoară și ienibahar.
Se toarnă aluatul de tort în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Întoarceți tortul pe raft.
Așezați streusel cu fața în sus și răciți 20 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.