Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 462 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, și Tort De Porumb Cu Prune.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sorbetul: împărțiți prunele, aruncați gropile și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch. Purificați prunele într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se strecoară pur și simplu printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron mediu, aruncând piei. Ar trebui să existe aproximativ 2 3/4 cupe pur approxide. Se amestecă 1/2 cană de zahăr, apa, sarea și sucul de lămâie. Gustați pentru dulceață și adăugați puțin mai mult zahăr, dacă este necesar. Se da la frigider cel putin 2 ore sau pana peste noapte. Se amestecă într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Congelați până când se poate scoate, aproximativ 4 ore, în funcție de congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Inghetata Stick De Menta, Moale
Sorbet
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie cu arc de 9 1/2 inch. Atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Cerneti faina, praful de copt si scortisoara impreuna intr-un bol. Se amestecă sarea și 1/2 cană de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-un castron, cremă untul și zahărul până devin ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Într-un castron mic, amestecați laptele, sucul de lămâie și extractul de vanilie. În 3 adaosuri, amestecați alternativ ingredientele uscate și laptele în amestecul de unt doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați jumătate din prune peste aluatul de tort. Repetați cu aluatul de tort rămas și prunele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Presărați 1 lingură de făină de porumb deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
9
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Tăiați tortul în felii.
2
Așezați o felie pe fiecare farfurie cu niște sorbet de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Serviți imediat.
4
În avans: tortul are cel mai bun gust pregătit în ziua în care intenționați să îl serviți, dar poate fi făcut cu o zi înainte. A se păstra la temperatura camerei, bine învelit în folie de plastic.