Tortul de prune Bundt este un fără lactate și vegetarian desert. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 328 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ienibahar măcinat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Picant De Prune Bundt, Tort De Prune, și Tort De Prune Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul cremos alternativ cu suc de prune, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Se toarnă într-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți.