Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată
Tortul de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1036 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, pastă de migdale, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Tort de praline de migdale cu glazură de Mascarpone și scoarță de ciocolată, Tort de afine cu migdale cu glazură Mascarpone, și Tort de migdale marconan de dovleac cu glazură de Mascarpone de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți smântâna și zahărul într-o cratiță medie, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Se răcește până se întinde, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament; tigăi de praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți făina, praful de copt și sarea în castron. Folosind un mixer rezistent, amestecați zahărul brun și untul într-un castron mare. Bateți în pasta de migdale câte 1 bucată, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Pastă De Migdale
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extracte. Îndoiți ingredientele uscate. Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până la chihlimbar adânc, rotiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De Patiserie
Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se toarnă pe folie; rece. Îndepărtați folia de pe pralină. Tăiați pralina grosier. DO AHEAD Praline se poate face cu 1 zi înainte; depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mare doar până la vârfuri moi (nu exagerați sau amestecul se va coagula).
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi prăjiturile. Întoarceți prăjiturile; îndepărtați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
3
Așezați 1 strat de tort pe platou.
4
Întindeți jumătate de ganache peste; se presară cu 1/4 cană de pralină. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
5
Întindeți ganache-ul rămas; se presară cu 1/4 cană de pralină. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
6
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Tortul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte; acoperiți cu cupola tortului și răciți. Păstrați pralina rămasă etanșă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Topiți ciocolata într-un castron mic așezat peste cratița cu apă clocotită. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Stropiți toată ciocolata, cu excepția a 1 lingură, peste folie, în linii zig-zag groase (aproximativ 1 inch lățime) (ciocolata se va aduna în pete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Presărați 3 linguri de pralină peste ciocolată; se răcește coaja până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Scoarță
5
Apăsați praline în jurul valorii de jos 2 centimetri de tort; se presara mai mult deasupra. Îndepărtați folia de pe scoarță; rupe în bucăți. Apăsați marginile în glazură deasupra tortului. Se topește 1 lingură de ciocolată peste apă clocotită, amestecând des. Folosind lingura, stropiți ciocolata peste tort. Faceți înainte de răcire până la 4 ore.