Tort de portocale și ulei de măsline

Tort de portocale și ulei de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu portocale și ulei de măsline. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 384 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 98 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, segmente portocalii, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Tort De Ulei De Măsline Portocaliu, și Tort Cu Ulei De Măsline Parfumat Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, combinați cele 2 lingurițe de făină și 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți o tigaie rotundă de 8 inci cu ulei de măsline și apoi praf cu amestecul de făină-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Cu un mixer de stand prevăzut cu atașamentul pentru tel, bateți ouăle la viteză mare cu 1 1/3 cană de zahăr până când devin opace, 3 până la 4 minute. Treceți la atașamentul cu palete și adăugați laptele, uleiul de măsline 1/2 cană, smântâna și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se amestecă făina de 1 1/3 cană, drojdia și sarea împreună și se încorporează în aluat, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Combinați bine, 2 până la 3 minute. Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 10 până la 15 minute.
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort și se coace până când scobitoarea introdusă iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Scoateți din cuptor se lasă să se răcească în tigaie 10 minute. Rulați un cuțit mic în jurul marginii tigaiei, întoarceți tigaia, atingând dacă este necesar pentru a elibera tortul și așezați-l pe un suport și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, inversați și așezați pe o farfurie cu tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Îndepărtați coaja din portocală folosind un cojitor, evitând miezul și puneți-o într-o cratiță medie cu sucul de portocale și zahărul. Gatiti la foc mediu pana se formeaza un sirop gros, de la 45 de minute la 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PeelerPeeler
2
Se strecoară și se aruncă fâșiile de coajă.
3
Turnați 1/2 sirop peste tortul răcit, apoi străpungeți suprafața cu o furculiță pentru a permite siropului să se înmoaie în tort. Întoarceți siropul rămas în aragaz și continuați să reduceți până când este foarte gros și siropos, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Pentru toppinguri: într-o tigaie mică, prăjiți ușor nucile de pin la foc mediu până când abia încep să se coloreze, 3 până la 4 minute. Tăiați aproximativ nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Aranjați portocalele segmentate în jurul marginii exterioare a tortului și așezați un mic ventilator din ele în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6
Garnisiți cu nucile de pin și stropiți cu siropul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Se taie în felii și se servește cu creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista