Tortul Orange Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 781 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Portocale, Tort De Portocale, și Tort De Portocale.
Instrucțiuni
1
Unsoare și făină două 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați unt; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Transferați în tigăi pregătite.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați zahărul cofetarilor, sucul de portocale, coaja și extractul; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Așezați un strat de tort crunch cu fața în sus pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană de glazură. Sus, cu stratul de tort rămas, cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Chiar înainte de servire, acoperiți cu pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.