Tort De Poke Cu Cremă De Portocale
Orange Cream Poke tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 198 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ouă, topping suplimentar biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Orange Creamsicle Poke Tort, Orange Dreamsicle Poke tort și Pillsbury Giveaway, și Prăjituri și tort cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouăle, 1 cană de apă și uleiul cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Poke tort peste tot cu furculiță sau băț de lemn. În castron mediu, se toarnă apă clocotită pe 1 cutie gelatină portocalie; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă în apă rece.
Se toarnă gelatina peste tort. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Refrigerați 2 ore.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de budincă, 1 cutie de gelatină portocalie, laptele și sucul de portocale până se omogenizează. Îndoiți în 1 recipient biciuit topping.
Garnisiți cu topping suplimentar bătut și coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.