Tort de pere-nuc cu sirop de miere-portocaliu

Tort de pere-nuc cu sirop de miere-portocaliu
Tort de pere-nuc cu sirop de miere-portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 269 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă portocalie, nuci, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Tort de pere-nuc cu sirop de miere-portocaliu, Tort Meyer Cu Lămâie Și Nucă Cu Sirop De Miere, și Karithopita (tort grecesc cu nuci și ulei de măsline cu sirop de portocale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti tortul, înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți zahărul și ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt groase și palide (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Combinați făina, praful de copt, anasonul, sarea și scorțișoara, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Combinați coaja, 1/2 cană de suc, ulei și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă alternativ cu amestecul de suc, începând și terminând cu amestecul de făină; amestecați după fiecare adăugare doar până când sunt combinate. Se amestecă pere și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute; slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă sau un cuțit metalic îngust.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tăvii de tort; răsturnați cu grijă tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
11
Pentru a pregăti siropul, combinați mierea și 2 linguri de suc într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Ungeți siropul cald peste partea superioară și părțile laterale ale tortului. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista