Tortul de Paște Ricottan necesită aproximativ 14 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,61 USD pe porție. O porție conține 2477 calorii, 75g de proteine, și 108g de grăsime. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lichior de anisetă, sare, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Plăcintă Cu Ricotta-Plăcintă De Paște, Tort De Paște, și Tort De Ouă De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți boabele de grâu într-un castron, acoperiți cu apă și înmuiați timp de 3 zile, schimbând apa de 2 sau 3 ori pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Scurgeți și puneți boabele de grâu într-o cratiță; se toarnă lapte pentru a acoperi. Se amestecă 3/4 cană zahăr de cofetari, coajă de portocală, 1 linguriță extract de vanilie și un vârf de sare în grâu și lapte. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până când boabele de grâu sunt fragede, aproximativ 1 oră. La frigider.
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Cerneti faina, 3/4 cana de zahar de cofetari, praful de copt si 1 praf de sare impreuna intr-un bol; tăiați untul în amestec de făină, folosind un tăietor de patiserie, până când untul formează bulgări mici. Faceți o fântână în amestec de făină și turnați 3 ouă bătute în fântână; adăugați 1 lingură extract de vanilie și 1 lingură lichior de anisetă în ouă. Se amestecă împreună pentru a face un aluat neted. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ceapă
(din Cutie)
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Vinegretă De Verjuic
4
Mutați un raft în poziție joasă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cu generozitate și făinați tigăile de tort de 8x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Împărțiți aluatul în sferturi; rulați fiecare bucată pe o suprafață de lucru înmuiată pentru a face un pătrat subțire de aluat de 12x12 inci. Puneți aluatul într-o tigaie pregătită pentru tort. Repetați cu aluatul rămas pentru a face 4 cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Bateți brânza ricotta cu 12 ouă într-un castron mare până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Adăugați 1 cană de boabe de grâu înmuiate, conserve de ananas, 1 1/2 cană zahăr de cofetărie, smântână grea, fructe amestecate uscate, zahăr alb, 1/4 cană lichior de anisetă, 1 lingură extract de vanilie și 1 vârf de sare. Amestecați pentru a combina bine și împărțiți umplutura de ricotta în fiecare crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Conserve De Ananas
Fructe Uscate
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Boabe De Grâu
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
(din Cutie)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Coaceți prăjiturile pe raftul inferior al cuptorului preîncălzit timp de 15 minute; reduceți focul la 225 grade F (105 grade C) și coaceți timp de 1 oră și 15 minute. Opriți focul și lăsați prăjiturile să se răcească în cuptor cu ușa deschisă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați prăjiturile să se răcească la temperatura camerei, apoi răciți cel puțin 2 ore (până peste noapte).
10
Presărați fiecare tort cu aproximativ 1 1/2 linguriță de zahăr de cofetărie sau după gust, înainte de a felia.