Tort De Ovăz De Modă Veche
Tortul de ovăz de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun-topping de nucă, scorțișoară măcinată, topping de zahăr brun-pecan sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Tort de ovăz de modă veche, Plăcintă De Ovăz De Modă Veche, și Brownies De Ovăz De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați ovăzul și untul în vasul unui mixer electric.
Se toarnă 1 1/4 căni de apă clocotită peste amestecul de ovăz; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, în amestecul de ovăz, bătând la viteză medie doar până la amestecare după fiecare adăugare. Adăugați treptat zaharuri, bătând doar până la amestec. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând doar până se amestecă.
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți timp de 26 până la 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centrul tortului iese curat. (Tortul va începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.)
Scoateți tortul din cuptor; creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.
Lingură zahăr brun-Pecan sau zahăr brun-nuc Topping pe tort cald. Întindeți ușor toppingul peste tort folosind spatele unei linguri.
Prăjim tortul la 3 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când zahărul este Bulbuc și ușor rumenit.
Lăsați tortul să se răcească complet (aproximativ 3 până la 4 ore).