Tort De Nucă De Cocos De Crăciun

Tort De Nucă De Cocos De Crăciun
Tortul de nucă de cocos de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 739 calorii, 8g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați apă, marshmallows, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Ușor De Crăciun Cu Nucă De Cocos, Tort de nucă de cocos de Crăciun pentru Ziua 3 a # ChristmasWeek, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și altul în treimea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt trei tigăi de tort de 9 inci, apoi tapetați fiecare cu o rundă de hârtie pergament. Ungeți hârtia și pudrați tigăile cu făină; eliminați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea pentru a se amesteca. Într-un castron mic, amestecați împreună laptele, laptele de cocos și crema de nucă de cocos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați amestecul de făină în 3 trepte, alternând cu amestecul de lapte în 2 trepte, începând și terminând cu amestecul de făină. După fiecare adăugare, amestecați la viteză mică doar pentru a combina ingredientele. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4
Așezați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și altul în treimea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt trei tigăi de tort de 9 inci, apoi tapetați fiecare cu o rundă de hârtie pergament. Ungeți hârtia și pudrați tigăile cu făină; eliminați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1
Folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți crema la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți crema de nucă de cocos și nuca de cocos proaspătă, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Bateti albusurile, zaharul, apa, crema de tartru si sarea intr-un bol mare din otel inoxidabil pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați vasul peste o cratiță umplută cu 2 centimetri de apă care abia fierbe. Folosind un bătător de mână sau un mixer electric portabil, continuați să bateți amestecul de albuș de ou timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați mini marshmallows în 2 trepte în timp ce continuați să bateți. Așteptați până când primul lot de marshmallows s-a topit înainte de a adăuga al doilea. Continuați să bateți încă 2 până la 3 minute, până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
4
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se continuă să bată până când glazura este suficient de groasă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
ArahideArahide
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1
Stivați un strat de tort pe o farfurie de servire și întindeți blatul cu jumătate din umplutura de frișcă. Repetați cu un al doilea strat. Stivați stratul final de tort deasupra primelor două și acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2
Presărați nuca de cocos pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Acoperiți tortul ușor cu folie de plastic și păstrați-l timp de 1 zi la temperatura camerei sau până la 3 zile la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Este o provocare să apăsați nuca de cocos în părțile laterale ale tortului. Când apăs nuca de cocos, glazura se lipește invariabil de degetele mele și mărește finisajul glazurii. Am descoperit că aruncarea unor pumni mici de nucă de cocos spre partea laterală a tortului îl face să adere destul de bine—o tehnică dezordonată, dar eficientă pentru a crea un tort cu aspect superb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Pentru cei care doresc să urmeze rețeta originală a mătușii Molly, iată instrucțiunile ei pentru extragerea cărnii de nucă de cocos și a lichidului dintr-o nucă de cocos proaspătă: "cumpărați mai întâi o nucă de cocos proaspătă. Pentru a-l selecta pe cel mai bun, agitați-l pentru a asculta mult lapte în interior. Pregătiți nuca de cocos făcând mai întâi o gaură sau două într-un capăt cu un ciocan și un pic de gheață. Așezați nuca de cocos peste un castron mic sau o cană de măsurare din sticlă pentru a prinde laptele pe măsură ce se scurge. Apoi, spargeți carcasa exterioară tare cu un ciocan, apoi scoateți bucățile. Carnea albă interioară de nucă de cocos poate fi apoi rasă [cu o răzătoare de microplan portabilă]. Dați la frigider atât laptele, cât și nuca de cocos rasă până când sunt gata de utilizare."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Gust
4
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
5
Brutarie si Caf-ul din 199
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista