Tortul cu nucă de cocos cu glazură de unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 311 calorii. Cap la magazin și ridica crema de tartru, unt, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de nucă de cocos-fasole de vanilie cu glazură de cremă de unt de bezea de nucă de cocos, Tort de arțar de dovleac cu glazură de unt de cocos cu ciocolată, și Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Acoperiți ușor hârtia de ceară cu spray de gătit; tigăi de praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Lingurați ușor 2 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Așezați 2 căni de zahăr și 6 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați înlocuitorul de ou și ouăle în amestecul de zahăr; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați amestecul de făină și laptele de cocos alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă 1/4 linguriță extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Puneți aluatul în tigăi pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
9
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați hârtia de ceară; aruncați. Prăjituri răcoroase pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
11
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute, fara a amesteca, sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare; folosind bătăi curate și uscate, bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim; continuați să bateți până când amestecul de albuș de ou se răcește (aproximativ 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Bateți 1/4 cană de unt până când este ușor și pufos; amestecați 1/4 linguriță extract, dacă doriți. Îndoiți în 1 cană amestec de albuș de ou. Îndoiți amestecul de unt în amestecul de albuș de ou rămas, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
15
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1 cană glazură. Repetați de două ori cu straturi de tort și 1 cană glazură, terminând cu strat de tort; întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativ
16
Se presară cu nucă de cocos prăjită. Se răcește până se fixează.