Această rețetă servește 20. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 503 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cel mai bun tort de banane cu glazură de brânză cremă, Tort de banane cu glazură de brânză cremă, și Tort de banane cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt și făină 3 tigăi rotunde (9 inci); deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați ouăle și uleiul și amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite; nu bate. Se amestecă banana, nucile pecan și vanilia. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și coaceți timp de 23 până la 28 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți straturile de tort în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți-le pe un suport pentru a se răci complet. În timp ce tortul se răcește, faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
Prajitura Cu Paine De Afine
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Într-un castron, amestecați împreună crema de brânză și untul. Adăugați treptat zahărul cofetarilor și bateți până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Amestecați nucile pecan sau rezervați-le pentru a le presăra peste tortul înghețat. Umpleți și înghețați tortul când este complet rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)