Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată-Ghimbir

Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată-Ghimbir
Chocolate-Ginger Angel Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 277 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir confiat, jumătate și jumătate, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort de mâncare cu înger de ciocolată-ghimbir, Tort De Mâncare Ginger Angel, și Tort de mâncare înger cu sos de ghimbir de afine.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți-l la 350 F. căptușiți o formă de arc de 10 inci sau o tavă Bundt cu hârtie pergament. Cerneti zaharul cofetarilor, faina, cacao si ghimbirul macinat intr-un castron; pus deoparte. Folosind un mixer prevăzut cu accesoriul pentru Tel la viteză medie, bateți albușurile, vanilia, crema de tartru și sarea până când albușurile încep să formeze vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Creșteți viteza la mare, adăugați 6 linguri de zahăr granulat și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați restul de 3/4 cană de zahăr granulat în 2 trepte și bateți până când albii țin vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor ingredientele uscate în amestecul de ouă cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți până când tortul revine la atingere, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și răciți complet. Slăbiți marginile cu un cuțit; transferați pe un platou de servire. Glazură de ciocolată: aduceți jumătate și jumătate la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Reduceți căldura la foc mic și adăugați zahăr de ciocolată și cofetari; bateți până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
BatetiBateti
CuptorCuptor
6
Se toarnă glazura peste partea de sus a tort, permițându-i să se scurgă în jos părți. Se acoperă cu ghimbir confiat. A se păstra la temperatura camerei într-un economizor de tort timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista