Tort de mâncare al diavolului cu cremă de unt de zahăr brun
Tortul cu mâncare al diavolului cu cremă de unt cu zahăr brun este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 471 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură de unt Mocha, Tort de mâncare al diavolului cu cremă de unt de ciocolată-portocală, și Tort cu strat de mâncare al diavolului cu glazură de unt de ciocolată bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 3 (8 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și funduri de linie ale fiecăruia cu runde de ceară sau hârtie pergament. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți împreună apa clocotită și pudra de cacao într-un castron până se omogenizează, apoi amestecați laptele și vanilia. 3se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron.
Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase, apoi adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestecuri de făină și cacao alternativ în loturi, începând și terminând cu amestec de făină (aluatul poate părea coagulat).
Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile.
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când un tester iese curat și straturile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 20 până la 25 de minute în total. Se răcește straturile în tigăi pe rafturi timp de 10 minute, apoi se inversează pe rafturi, se îndepărtează hârtia de ceară și se răcește complet.
Puneți 1 strat de tort, rotunjit în sus, pe o farfurie de tort și întindeți cu aproximativ 1 cană de cremă de unt. Se acoperă cu un alt strat de tort, cu partea rotunjită în sus și se întinde cu o altă cană de cremă de unt. Se acoperă cu stratul de tort rămas și blatul de îngheț și părțile laterale ale tortului cu cremă de unt rămasă.
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte de asamblare și păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei sau congelate până la 1 săptămână. * Tortul poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit într-un deținător de tort sau acoperit ușor cu folie de plastic (folosiți scobitori pentru a ține folia departe de îngheț). Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. * Acest aluat poate fi copt în tigaie rotundă de 2 (9 pe 1 inch) de 25 până la 30 de minute; într - o tigaie de 13 pe 9 pe 2 inci de 35 până la 40 de minute; într-o tigaie bundt de 12 căni de 35 până la 40 de minute; sau în 24 (1/2 cană) cupe de brioșă de 20 până la 25 de minute.