Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de puf de Marshmallow
Tort de morcovi cu puf de Marshmallow cremă de brânză glazura necesită în jur 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 928 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 1,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paști. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, scorțișoară măcinată, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort și tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți bine și pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pulsează ananasul într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică până când este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Puneți ouăle într-un castron al unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru palete. Bateți ouăle timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați uleiul, 1/4 cană de unt topit, vanilie, morcovi, ananas tocat și ghimbir proaspăt ras și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Grăsime De Porc înapoi
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Bateți împreună făina, zaharurile, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ingredientele umede și bateți la viteză mică doar până se combină.
8
Îndepărtați și pliați ghimbirul cristalizat și nucile pecan. Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
9
Coaceți până când blaturile devin un maro foarte auriu și un tester introdus în centru iese cu câteva firimituri umede, 40 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 15 minute, apoi răsturnați-le pe o grătar și lăsați-le să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
11
Scoateți pergamentul din fundul fiecărui tort. Se răcește complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12
Într-o cratiță mică prevăzută cu un termometru pentru bomboane, aduceți apa, siropul de porumb, 1/3 cană plus 1 lingură de zahăr și fasole de vanilie la 246 grade F. înainte de a adăuga siropul în albușurile de mai jos, îndepărtați cu grijă fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Între timp, într-un vas de amestecare complet curat și uscat al unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru bici, bateți albușurile, sarea și smântâna de tartru până devin cremoase și spumoase, aproximativ 2 minute. Încă șoptind, presărați restul de 1 lingură de zahăr și continuați să bateți până când albii țin vârfuri foarte moi, aproximativ 2 minute. În timp ce amestecați la viteză mică, stropiți cu grijă în siropul fierbinte. Rotiți mixerul la înălțime și bateți până când este gros, pufos și doar cald, aproximativ 7 minute. Rotiți mixerul la scăzut și amestecați semințele de vanilie rezervate. Răsturnați puful într-un castron. Spălați vasul și bateți-le și readuceți-le la mașină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Combinați crema de brânză și untul în vasul mixerului și amestecați până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați zahărul pudră și amestecați la minim până se combină. Măriți viteza și biciul până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
16
Adăugați aproximativ 2 căni de puf și vanilia și bateți până se combină. Dați-l la frigider timp de 15 minute dacă este prea moale pentru a fi folosit ca glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Tortul cu morcovi poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.