Tort de migdale cu Pignolis

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de migdale cu Pignolis. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 451 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, unt, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Unt și făină o tigaie springform de 9 inch.
Într-un castron mic, combinați 3/4 cană de făină, praf de copt și sare. Pune deoparte.
Combinați pasta de migdale, zahărul și 1/4 cană de făină în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până când este bine combinat cu o textură grosieră, nisipoasă.
Adăugați unt, vanilie și extract de migdale în amestecul de migdale. Rulați procesorul până când aluatul devine neted, aproximativ 1 minut.
Adăugați ouăle pe rând, pulsând până se combină.
Se adaugă amestecul de făină și se pulsează până se încorporează.
Se toarnă aluatul în formă de primăvară tigaie.
Se presara partea de sus a tort cu nuci de pin.
Coaceți până devine auriu și un tester de tort iese curat, aproximativ o oră.